ХМЕЛЬНИЧЧИНА СВЯТКУЄ 85-ТЬ РОКІВ З ЧАСУ СТВОРЕННЯ

391

Багато вікова історія пролита потом і кров’ю наших предків. Працелюбство та бажання розвиватися заради майбутнього. Це все про Хмельницьку область, котра саме сьогодні 22-го вересня святкує свій 85-й день народження.

З нагоди поважного ювілею рідного краю нагороди отримали заслужені працівники культури, науки, аграрії та наші захисники, які  зараз пишуть нову історію України в боротьбі за справжню  українську незалежність.

Свою відзнаку за сумлінну службу отримав Олександр Вікторович-професію рятувальника обрав для себе більше двадцяти років тому. І каже, затягнуло, та так, що тепер не уявляє свого життя без цього.

З нагоди свята багато нагород отримали наші військові, завдяки ним наш край може зараз святкувати, не боячись обстрілів артилерії та мінометів.

Багатогранний регіон, який розвивався завдяки нашим людям, які прагнули та продовжують працювати заради світлого мирного майбутнього. Нашу зібраність та прагнення перемоги продемонструвала війна, яка об’єднала суспільство та Хмельницьку область в цілому. Наш край став надійним тилом і війську і мирним мешканцям фронтових областей.

" " " "