ХНУ – У СОТНІ КРАЩИХ ВУЗІВ УКРАЇНИ

499

Хмельницький національний університет увійшов у сотню кращих ВУЗів України у рейтингу «ТОП 200»  Центру міжнародних проєктів “Євроосвіта”. В оновленому сімнадцятому рейтингу, що складають в Центрі у партнерстві з міжнародною групою експертів Хмельницький національний університет посів 53 місце. Предметно, що свої позиції ВУЗ не полишає з року в рік. Рейтинг складається із 10 різних показників. До прикладу, фахівці проводять дослідження наукової діяльності ВУЗів, рівень їх впізнаваності тощо.

Пишається навчанням у Хмельницькому національному університеті третьокурсниця кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем Валерія Швайко. Дівчина каже, у ВУЗІ отримує усі необхідні знання і практичні навички, щоб після його закінчення бути фахівцем своєї справи і бути конкурентоспроможною на ринку праці.

Хмельницький національний університет ніколи не зупиняється на досягнутому. Увесь творчий, науковий  потенціал спрямований на постійне вдосконалення. ВУЗ плідно працює у різних напрямках міжнародного співробітництва, програмах обміну студентами, викладачами та науковцями. Тут розуміють, лише прагнувши більшого можна залишатися одним із кращих ВУЗів України заради одніє великої місії.

Сьогодні Хмельницький національний університет – це найбільший вищий навчальний заклад Хмельниччини. Підготовку майбутніх фахівців здійснюють 8 факультетів, а більш як за сорока напрямами підготовки навчається понад 10 тисяч студентів.

" " " "