ХРЕЩЕННЯ. СТАНОВЛЕННЯ. ПЕРЕМОГА

396

Хрещення. Становлення. Перемога. Вже другий рік поспіль, за ініціативи голови Хмельницької обласної ради, Віолети Лабазюк відбувається суспільно – наукова платформа. Яка вкотре підтверджує українська держава має велику і багато вікову історію

До участі у суспільно-науковій платформі долучились місцеві посадовці, військовослужбовці, історики. Завітали на Хмельниччину й представники Тернопільської, Волинської, Рівненської та Чернівецької області.

15 липня це черговий день в українській історії, який підтверджує – Україна ніколи не була й не буде схожа на московію. Тисячолітні традиції та кардинально різні світогляди роблять українців унікальною нацією, яка без перебільшень готова віддати душу та тіло за свою свободу.

Попри злети та падіння держава, на чолі із сильними духом українцями, продовжує жити, бути відкритою для бізнесу, розвитку сфер життєдяльності.

Надважливим для українців залишається завдання не втратити єдність, з якою ми зустріли ворога, і продовжуємо захищати рідну землю.

Українська державність кується не тільки на полі битв. Важлива і духовна  самосвідомість.

Майбутнє України, яка пройшла чимало випробувань залежить від нас самих, і саме українці повинні розвивати, та розбудовувати державу, про яку вже почув увесь світ.

І світле майбутнє України точно буде, які і буде перемога. Ми відбудуємо наші міста та села, здолаємо всі труднощі, і будемо жити як вільний та незалежний народ, який не схилив голову перед рабами.

" " " "