ІНДУСТРІАЛЬНОМУ ПАРКУ – БУТИ!

458

На східній околиці Хмельницького між Вінницьким шосе та Південним Бугом розпочали роботи із будівництва індустріального парку. Це буде особлива промислова зона із вигідними умовами для введення бізнесу. Розпочали із будівництва дороги. Це надважливо для подальшого зведення промислових об’єктів.

Попри війну і відсутність державного фінансування у Хмельницькому вирішили не відмовлятися від будівництва індустріального парку. Адже мають виграти підприємці, які отримують вигідні умови роботи й жителі Хмельницького. Індустріальний парк – це  нові робочі місця і наповнення бюджету.

Закон «Про індустріальні парки» передбачає преференції для бізнесу. Серед них безмитний ввіз і ПДВ обладнання із-за кордону, відсутність плати за оренду землі, відтермінування на 10 років від сплати податків на доходи.

Наразі держава не фінансує будівництво індустріальних парків. Однак, у Хмельницькому готові виділяти кошти, враховуючи важливість такого об’єкта для міста. Окрім дороги, для подальшого розвитку парку потрібно провести решту комунікацій.

За прогнозами усі важливі комунікації планують підвести до кінця наступного року. Тоді розпочнеться конкретний діалог з інвесторами про подальше будівництво індустріального парку.

" " " "