ІСТОРІЯ ОДНОГО ГЕРОЯ

227

Софія Кобельник проживає з батьками і сестричкою у Війтівцях. Нині вона при надії та радість материнства затьмарює гірка втрата. Чоловік Андрій загинув, захищаючи Україну. Молода пара не встигла довго прожити разом. Але в серці Софії назавжди залишаться теплі спогади.

А весілля відбулось через півтора року, до цього пара поїхала за кордон заробити гроші на святкування. Перед початком великої війни Андрій та Софія повернулись в Україну.

Знаючи як Софія любить тварин, Андрій подарував їй собаку. Стефі уже два роки і вона повноцінний член сім’ї.

Після 24 лютого Андрій вступив до лав тероборони. Згодом постійно задумувався про військову підготовку. Після підписання контракту багато їздив на навчання та почав цікавитись історією України.

Андрій постійно виїжджав на завдання, проте тримав зв’язок із дружиною. Одного дня подружжя дізналось – скоро вони стануть батьками. Як каже Софія, чоловіка дуже схвилювала така звістка – він постійно переживав за її емоційний стан. Черговий бойовий виїзд став останнім для молодого бійця.

Софія навіть під час вагітності працює – дистанційно викладає для дітей у місцевій школі. Вірить у перемогу України та її розквіт.

Сім’я, друзі та рідня підтримує дружину Андрія, вони для майбутньої матусі зробили гендерну вечірку та фотосесію для вагітних. Для дівчинки Софія уже підібрала ім’я на честь батька – Адріана.

" " " "