КОНКУРС ЖУРНАЛІСТСЬКИХ РОБІТ

281

Про подружжя волонтерів. Такий матеріал на обласний конкурс журналістських робіт подала журналістка онлайн видання. Єлизавета Сергієнко розповідає, про волонтерську родину отця та його дружини дізналась випадково. А коли дізналась про конкурс без роздумів обрала саме цей матеріал.

Вже  восьмий рік поспіль журналісти області обирають свої найкращі творіння, аби позмагатись за першість. Та 2022 змінив життя українців та дещо змінив умови конкурсу. Тепер пріоритетними напрямами стали теми про героїв та героїнь які захищають рідний край, інтеграція внутрішньо переміщених осіб, волонтерська діяльність.

У номінації «Краща телепрограма» переможцем визнали цикл телепередач «Країна Майбутнього» та керівника хмельницької телекомпанії ТВ7+ Анатолія Вінскевича. Проект запустили у вересні, а головна його мета – вселити впевненість у перемогу та показати що після перемоги Україна розквітне ще дужче.

Черговий випуск програми «Україна в тренді» вирушив на конкурс від теле-радіо компанії Місто. Запустили передачу ще у 2022 році, бо вже тоді надихнулись українською силою.

За творчість та креатив лауреатів обласного конкурсу відзначили грамотами та грошовими заохоченнями.

" " " "