КУЛЬТУРНИЙ ФРОНТ

469

Урочистості з нагоди дня працівника культури розпочинаються з виконання гімну і хвилини мовчання. Присутні вшановують полеглих в російсько-українській війні. До Будинку рад обласної ради запросили митців Хмельниччини. Голова обласної ради Віолета Лабазюк подякувала усім присутніх та колективам, які вони представляють за вагомий вклад в популяризації українського мистецтва в умовах війни.

Принагідно Віолета Лабазюк подякувала працівникам культури за активну допомогу українській армії. Адже з перших днів війни вони активно включилися у волонтерську діяльність. Майстриня декоративно-прикладного мистецтва Алла Учик займається бісероплетінням і обробкою натурального каміння. ЇЇ роботи 178 разів відзначалися гран-прі на конкурсах по усьому світу. З перших днів війни свої вміння застосовує для плетіння маскувальних сіток.

Тих, хто популяризує культуру, за сумлінну працю і з нагоди професійного свята заохочують грамотами.

Грошові сертифікати презентували для колективів театру ляльок, музично-драматичного театру імені Старицького, обласної філармонії та науково-методичного центру культури і мистецтв.

Через війну масштабних святкувань з нагоди дня працівників культури в області не планували. Головна перемога ще попереду.

" " " "