КУЗНЯ КАДРІВ У ТЕОФІПОЛІ

188

“Теофіпольський професійний аграрно-промисловий ліцей” – кузня робітничих кадрів для регіону. Аграрний край потребує в першу чергу спеціалістів для сільського господарства. Олександр Мудрик приїхав до Теофіполя з Білогірщини. Хлопець вирішив не втрачати час і одразу після 9-го класу вступив до ліцею. Тут навчається на тракториста – машиніста, слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин та механізмів. Після закінчення закладу отримає свідоцтво про базову загальну середню освіту і диплом про здобуття професії, а при бажані – і не одної.

Відкрити кулінарний бізнес по закінченні навчання у «Теофіпольському професійно аграрно-промисловому ліцеї»  планує Юрій Фучила. Хлопець навчається на кухаря-кондитера. Для Юрія перша натхненниця й авторитет у кулінарному мистецтві його бабуся. Вона й передала секрет як потрібно готувати, щоб було смачно.

Юрій Фучила навчається на першому курсі. Але, вже знає технологію приготування багатьох страв. Для цього потрібно досконало знати не лише теорію, але й не обійтися без практичних навичок.

Мріяти й вірити у власні сили навчають у «Теофіпольському професійно аграрно-промисловому ліцеї». У кожному учні тут намагаються бачити в першу чергу особистість. Зрозуміти, допомогти, підтримати. Зробити так, щоб кожна дитина почувала себе у стінах закладу комфортно.

Важливу роль у вихованні учнівської молоді у закладі покладають на позакласну роботу.

У закладі нагадують – навчання безоплатне. Для іногородніх здобувачів освіти є гуртожиток. У Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї готують одні з найпопулярніших і затребуваних на ринку праці професій. Після 9-го класу запрошують на навчання з професій слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів, кухар – кондитер. На базі 11 класів – електрогазозварник.

Героям Слава! Україна обов’язково переможе. Після того усе відбудує. І в цьому на своїх випускників у «Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї» покладають великі надії. Адже роблять усе, щоб підготувати висококваліфікованих фахівців, майстрів своєї справи й патріотів України.

" " " "