КИЇВСТАР ПІД АТАКАМИ

328

Над усуненням проблем у мережі, відновленням зв’язку та інтернету зараз працюють спеціалісти компанії Київстар. Потужні хакерські атаки залишили майже 25 мільйонів абонентів без комунікації. Ймовірно, кібервійну, за словами гендиректора компанії розпочали росіяни.

Результати атаки відчула вся Україна. Без новин, розмов з родиною, друзями та знайомими залишились і хмельничани. Проте кажуть, на підмогу приходили вай фай мережі, або ж інші мобільні оператори. Ба більше, навіть почали замислюватись про повний перехід з київстару.

Тривожність – ось перше відчуття, яке спіткало українців з початком збоїв у мережі. За словами психотерапевтів, люди звикли постійно бути в курсі новин, стану здоров’я рідних, або ж просто моніторити соцмережі. Незнання актуальної ситуації тепер вибиває людство з колії.

Сучасне людство не може відчувати себе у безпеці без засобів інформації. Проте коли все ж трапляються схожі збої психотерапевти радять зберігати холодний розум, почитати книгу, поїсти щось смачне та заспокоїти своїх рідних.

 

" " " "