LEGION PRO: ПРОФЕСІЙНИЙ ТУРНІР

281

Благодійний вечір Legion Pro відкрив бій кікбоксерів з міста Хмельницького та Києва. Сили та вміння у обох хоч відбавляй. Та все ж кубок залишився у власника.

Бійцівський спортивний клуб Легіон вперше організував змагання такого рівня у місті Хмельницький, області та Україні загалом. В професійному турнірі з кікбоксингу за правилами К-1 змагались 26 топових кікбоксерів та бійців інших видів єдиноборств з усієї країни

У поєдинках сходились не тільки хлопці, а й дівчата. Так на рингу опинилась кікбоксерка з Черкас та хмельничанка. Вдалі, точні удари, відпрацьована техніка та знання слабких сторін опонентки принесли хмельничанці перемогу.

Організатором масштабного дійства виступив фонд «Серце української нації». Та захід не тільки про спорт, а й підтримку наших сталевих та міцних захисників.

Повнопривідні автівки отримали 3 батальйони, які обороняють Україну на найгарячіших напрямках. Один з таких – 225 й окремий штурмовий. Зараз військовослужбовці воюють на бахмутському напрямку.

Саме спорт додає здоров’я та витривалості, а ще загартовує український дух та міць. Українські спортсмени вкотре доводять – війна не перешкода для улюбленого заняття, а лише стимул ставати кращими, бути кращими.

Позитивні та незабутні емоції залишились як у бійців такі у глядачів благодійного вечора. За можливість проводити такого роду заходи дякують Збройним силам України, переконують, підтримка наших захисників буде тривати і надалі.

" " " "