ЛІКУВАННЯ СТАНЕ КРАЩИМ

321

Покращити умови для лікування. Із робочою поїздкою у військовий шпиталь завітала  торгова делегація із американського штату Юта та представники благодійної організації August Mission. Сьогодні вони тут аби дізнатись потреби лікувального закладу та допомогти із лікуванням українських  захисників.

Делегація відвідала хірургічне відділення та відділення поліативної допомоги. Значну увагу приділили відділенню реабілітації поранених, адже саме цей процес відіграє важливу роль у подальшому житті. В шпиталі кажуть, в зв’язку зі збільшенням поранених реабілітаційного обладнання тут потребують вдвічі більше.

В лютому цього року обласний шпиталь вже отримав реабілітаційне обладнання на суму майже в півтора мільйони гривень. Зараз його активно використовують.

Черговим прикладом сили реабілітації є історія військовослужбовця Бориса. Чоловік потрапив у жахливу дтп, шанси на повернення до нормального життя були мінімальні.

Представники організації August Mission вже не вперше у Хмельницькому. Та сьогоднішнім візитом благодійники хотіли показати колегам та друзям справжню ситуацію в Україні.

Американська делегація захопилась та розчулилась силою українських захисників. Тож, відтепер, в обласного військового шпиталю є друзі та партнери, які бажають, та в майбутньому планують допомогти із обладнанням для реабілітації, аби пришвидшити процес відновленням оборонців.

" " " "