МАКСИМАЛЬНІ 200 БАЛІВ – ЯКІ УСПІХИ ТЕСТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ

193

В області 98 випускників області отримали максимальні 200 балів у національному мультипредметному тесті. У Хмельницькому таких учнів 30. Мультипредметний тест є аналогом ЗНО, яке зараз не проводиться. Самі ж діти, попри тривоги, посилено готувались. Адже велика частина успіху – це самостійна робота та поради педагога.  З одним із талановитих учнів поспілкувались наші журналісти.

Випускник хмельницької гімназії номер один Костянтин Садиков отримав максимальні 200 балів на тестуванні з англійської мови. Каже, допомагали вчителі та перегляд відео.

Хлопець каже, через карантин та тривоги навчання давалось нелегко. Проте цілеспрямованість обдарованої молоді  допомагає досягти високих результатів у навчанні.

Другий рік поспіль вступна кампанія в Україні проходить в умовах воєнного стану. Абітурієнти повинні подати мотиваційні листи, а для вступу на деякі спеціальності – скласти творчі іспити. Костянтин ще не визначився із майбутньою професією.

Загалом, на основну сесію національного мультитесту, яка тривала з 7 по 20 червня, зареєструвалися 10 тисяч 799 випускників Хмельниччини. Це – на дві тисячі більше, ніж торік.

" " " "