МАТЧЕВА ЗУСТРІЧ ДНІПРО – ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

87

10 з Дніпра та 10 з Хмельницького. У одному із спортивних комплесів міста у сутичках зійшлись юні боксери. Позаду наполегливі тренування, попереду – серйозні бої.

Турнір з боксу відбувся завдяки благодійному фонду «Серце української нації» та проходив у форматі матчевої зустрічі, і організований він в першу чергу для досвіду. Ба більше, билися хлопці на честь заслуженого тренера України.

Більшість боксерів вже знайомі із таким форматом зустрічей. Та для декого це перший виїзний турнір,

Тренерську кар’єру Віталій Миколайович Дорофєєв розпочав у 23 роки. Зараз вже  заслуженому тренеру України 86. Та незважаючи на поважний вік Віталій Миколайович секундував усі 10 боїв.

Учасників зустрічі розподілили відповідно до вікової та вагової категорії. Одним із представників 2014 року є Олександр.

А от суперник Максима грав не зовсім за правилами, каже юний спортсмен. У своїй техніці опонент використовував заборонені прийоми. Та незважаючи на це бій Максиму сподобався, каже, так більше адреналіну.

Задоволені турніром залишились як боксери, так і організатори. Кажуть, все, що дає досвід майбутнім зіркам боксу, не може бути не корисним.

" " " "