МЕДИЧНІ ЗАСОБИ, ГЕНЕРАТОР, ДРОНИ – УСЕ ЦЕ ЇДЕ НА ФРОНТ ДО ВІЙСЬКИХ

168

Автівка вщент заповнена усім необхідним для військових. Волонтери їдуть на схід, аби завезти провізію, техзасоби та передачі від рідних. Найголовніше ж для захисників увага – адже емоційне вигорання забирає не менше сил, ніж фізичне поранення.

Екофлоу, дрони, інвекторний генератор, медичні засоби, продукти харчування, особисті передачі для військових, необхідний інвентар для окопів – усе найближчими днями волонтери передадуть в руки військовим. У благодійному фонді сім’ї Лабазюк «Ми поруч» такі поїздки організовують регулярно, адже запити від військових є постійно.

До формування вантажу долучаються небайдужі та волонтери з громад. Усі працюють на перемогу. Жінки печуть смаколики, діти роблять обереги. Усе для наших захисників, котрі відчайдушно боронять землю від лютого ворога.

Чергову поїздку на фронт волонтери та благодійники присвятили Дню Незалежності нашої країни. Планують відвідати 6 локацій. Поки воїни стоять зі зброєю в руках, українці в тилу мають змогу працювати, діти навчатись та відпочивати.

Тож волонтери везуть найнеобхідніше, а хлопці на фронті уже чекають – аби з новими силами давати відсіч ворогу та наближати перемогу!

" " " "