МЕДИКАМЕНТИ ВІД США

569

Це вже друга медична вантажівка, яка надійшла на Хмельниччину. Загалом їх має бути чотири. У всіх цих палетах знаходяться розхідні матеріали для медичного обладнання, яке надійшло від «August Mission» і «GLOBUS RELIEF».

Ця доставка стала результатом співпраці Хмельницької обласної ради та американських благодійних фондів. Наприкінці літа 2022-го року очільниця депутатського корпусу Віолета Лабазюк з робочою поїздкою відвідала  Сполучені Штати Америки, зокрема, штат Юта, під час якої домовилися про допомогу із американськими партнерами.

Засновник та директор благодійного фонду «August Mission», котрий приїхали до Хмельницького, каже за цей рік організації вдалося спрямувати багато допомоги українцям. На цьому вони зупинятися не збираються.

Наразі Хмельницька обласна рада веде перемовини та напрацювання із іншими іноземними організаціями та фондами щодо підтримки України та українців у боротьбі за нашу незалежність та свободу.

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк подякувала представникам благодійного фонду, передала їм подяки та пам’ятні медалі.

" " " "