МЕТАЛ, ЯК СПОСІБ ЗІГРІТИ ДУШУ

5

Маючи чималий, облаштований сад, пані Світлана вирішила – тут бракує лише декору. Так і виникла ідея створити маленьку годівничку для птахів, та аби око милувала. Макет намалювала, далі почались пошуки людини, яка зможе вирізати деталі. І от, з допомогою майстрів та чоловіка перший будиночок оселився в саду. Та популярними їх зробило друге хобі жінки – блогерство.

Сімейний бізнес почав рухатись, та на будиночках ідеї не закінчились. Городні таблички, садові ліхтарики, підв’язки для рослин, метелики, квіткові кулі та ще багато чого з’явилось у фантазії майстрині, а потім втілилось у реальному житі. Та процес створення доволі кропіткий, адже всього необхідного обладнання у господарстві немає.

Особливістю усіх виробів пані Світлани є штучне зіржавлення виробів, яке поєднується із садом в будь яку пору року та доби. Такий декор вже давно заполонив Європу, та в Україні таких унікальних майстрів – одиниці. Метал – щире захоплення жінки, яке успішно переросло в бренд та має сотні поціновувачів.

Як подати свій товар, налаштувати рекламу, та найголовніше як перетворити своє заняття в бізнес, пані Світлану навчали у Жіночому Хабі. Відтак разом із такими ж активними жінками майстриня пройшла серію тренінгів та каже, побачила підтримку з боку держави, тож і без вагань почала вести підприємницьку діяльність.

Просувати зіржавлені вироби пані Світлана планує і надалі, запевняє, виробництво буде поповнюватись новими виробами. Окрім цього майстриня мріє про лазерне обладнання, яке спростить процес створення. Та головна мета- якщо не увесь світ, то всю Україну закохати у метал.

" " " "