МІЛЬЙОН НА ПАСІКУ

204

Колишній поліцейський, корінний маріуполець Артур Красовський пригадує лютневі події. Коли в Маріуполі стало зовсім гаряче вирішили з родиною, дружиною та двома малолітніми дітьми покинути місто. За порадою друга приїхали до Хмельницького.

Поліцейський Артур Красовський протягом 4 років служив на лінії розмежування. Коли в сім’ї з’явилася друга дитина,- разом із другом розпочинає будівельну справу. Паралельно займається бджолярством. Пасіку і подальші мрії зруйнувала війна. У Хмельницькому Артур волонтерить. І планує створити власну пасіку. Написав грант до Українського ветеранський фонду і на велике своє здивування виграв його.

Грантових грошей має вистачити на перші 50 вуликів.

Макрофінансування бізнесу для ветеранів-підприємців, а також родичів полеглих захисників запустив Український ветеранський фонд. Перший конкурс під назвою «Варто» тривав з 5 вересня по 5 жовтня. Тоді переможцями стали 30 проєктів. Зараз триває другий етап програми, яка дозволяє отримати до мільйона гривень на власну справу.

Перші вулики Артур Краєвський планує встановити вже навесні. А в перспективі створити велику промислову пасіку. І обов’язково повернутися  до Маріуполя, щоб відбудувати місто.

" " " "