МІЖНАРОДНА ДОПОМОГА

241

Останній поворот у далекій дорозі і вантаж доставлено.

Друга видно у біді. Це і продемонстрували поляки під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. На початку неоголошеної війни саме із цієї країни йшло іноземне  озброєння. А польські міста приймали мільйони українців. Разом із тим збирали та  відправляли до України каравани гум допомоги.

Близько місяця тому Цезарій Щуровський та Томаш Войтиняк разом із представниками благодійного фонду сім’ї Лабазюк відвідували наших військових на східній ділянці фронту. Сьогодні ж, окрім дитячого харчування та перекусів, привезли нашим  захисникам, зокрема  танкістам 3 окремої танкової залізної бригади, необхідне устаткування.

Допомога від польських друзів не перша та і не остання. Кілька місяців тому із фундацією була підписана угода про довготривале співробітництво.

Вже сьогодні представники благодійного фонду сім’ї Лабазюк поїхали до наших захисників. У переддень Великодня повезли традиційні смаколики та іншу необхідну допомогу. Зокрема, відвідають оборонців південного та східного напрямку фронту.

" " " "