МРІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

239

Українська фундація Мрія розбудовує мережу для щасливого майбутнього дітей з родин захисників. Аби сім’ї військових мали можливість отримати кваліфіковані допомогу благодійний фонд Мрія залучає у свої лави волонтерів, донорів та усіх, хто хоче допомогти. Свою роботу фундація розпочала у грудні минулого року, ініціатива належить парамедикині Юлії Паєвській,Тайрі. Саме тому з ознайомчим візитом на Хмельниччину завітала виконавча директорка благодійного фонду Тетяна Комлик. Вона зустрілась з родинами загиблих захисників Хмельниччини. Діана Овчиннікова виховує двох дітей. Чоловік Володимир загинув, захищаючи Україну. Малюк народився уже після смерті тата. Як каже Діана,чоловік  мріяв про сина. І 3-місячний Даніель дуже схожий на нього.

Одяг, іграшки,планшет для майбутньої школярки Домініки та сертифікат для роботи з логопедом  – усе це привезли представники фонду Мрія. Це найменше чим можна підтримати сім’ю Героя. Вже майже 4 роки тому загинув чоловік Анастасії Кондратюк – Максим. Він помер від поранень у Харківському шпиталі. Менща дівчинка Уляна не знає батька, а старша Ангеліна вірить що татусь повернеться з війни.

Дружина героя знайшла розраду після втрати чоловіка у своїх дітях. Українська фундація Мрія в особі Тетяни Кимлик та помічників привезли необхідну канцелярію та одяг, іграшки антистрес та електронного помічника до школи.

Підростаюче покоління – це допитливі сміливі діти. Саме такі школярі завітали на зустріч із Тетяною Комлик, адже директорка фонду пише захоплюючі книги для малечі. Читачі активно спілкувались з письменницею.

Саме такі цікаві історії Татусі Бо виходять з під пера письменниці. Кілька примірників своїх видань Тетяна Комлик залишила у читальні.

А далі була зустріч із майбутніми педагогами у Хмельницькій педагогічній академії адже саме вони через деякий час навчатимуть покоління, яке відчуло подих війни. Тому виконавча директорка фонду побажала  студентам та колективу витримки у їхній роботі. Зі сторони фонду діти родин захисників отримують допомогу в освітній підготовці.

Українська фундація Мрія відкрила реєстрацію на літній відпочинок за програмою «Літо без віійни» для родин загиблих, зниклих безвісти та полонених захисників України. Дитинство цих дітей має бути наповнене позитивними емоціями, адже вони – майбутнє України.

Аби розширити можливості для допомоги таким родинам, благодійний фонд розбудовує мережу та залучає меценатів для роботи з родинами військових. Третій регіональний офіс Української фундації Мрія офіційно запрацював у Хмельницькому – тож тепер тут готові вислухати кожного, хто потребує допомоги.

Спортивні секції, відпочинок, юридичний супровід  – усе це для дітей з родин, яких так чи інакше зачепила війна.

З грудня минулого року фонд Мрія активно працює задля щасливого майбутнього дітей. Адже у разі втрати рідної людини на війні родина зіштовхується з труднощами – це і психологічний тягар і бюрократичні перепони при оформленні допомоги. І саме на цьому етапі фонд Мрія підставляє плече, але допомагати таким родинам можуть усі українці.

Місія усієї команди фундації – підтримувати родини захисників. А після зустрічей в регіонах з’являється ще більше ідей та бажання працювати задля майбутнього країни. Адже фундація Мрія зібрала у своїх лавах відданих та щирих людей, яким небайдужа чужа втрата.

" " " "