НА ВАРТІ ЕКОНОМІКИ

219

Незважаючи на війну в області від початку року зареєструвалось понад пів тисячі нових підприємств. Їх відкриття це гарний показник, адже завдяки платникам податків кількість додаткових надходжень для забезпечення оборонної здатності, соцсфери зросла.

В період повномасштабного вторгнення робота податківця стала як ніколи відповідальною, адже їх головне завдання – підтримувати та розвивати українську економіку.

У минулому році кількість внесених податків зменшилась на майже 50%. Та вже червень цього року податківці закривають із перевиконаним бюджетом у 101%.

Податкова служба, у злагодженій роботі із бізнесом, є одним із гарантів, завдяки якому усі сфери можуть нормально функціонувати.

Українські підприємці повинні розуміти, що кожен сплачений податок це значний внесок у посилення оборонної здатності нашої країни та розвиток економіки

Відповідальну роботу податківців відзначили грамотами та цінними подарунками та побажали сумлінних платників податків, та якомога більше нових прибуткових підприємств.

" " " "