НА ВАРТІ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ

258

Працівники культурного фронту відзначають свій професійний день. Борці за відродження української творчості, народних традицій та популяризацію українських звичаїв.

Вони присвятили своє життя мистецтву, та звикли підносити людям тільки позитивні емоції. Тож на знак подяки за самовіддану працю, творчих людей з різних куточків області відзначили подяками та грамотами.

З початком повномасштабної війни культурний фронт став на стежку волонтерства, вони готують, збирають, відправляють, надають прихисток. І для сина захисника і для його побратимів, разом зі своїми творчими подружками працює Тетяна Богданова.

Загалом, на території області працює майже 1000 будинків культури. Кожен з митців має свої таланти, бере участь у різних конкурсах, заходах, аби українська творчість не вмирала, а жила вічно.

Народні традиції у творчості, професіонали та аматори передають з покоління у покоління. Про важливість цінувати культурне надбання пам’ятають щодня. Ба більше, маленькі українці самі обирають наше.

Працівники будинків культур, музичних шкіл, аматори, усі дотичні до мистецького фронту не лише відроджують культуру, а й на власному прикладі показують як потрібно єднатися навколо однієї мети, з піснею та вірою у душі.

Тож з такими творчими та натхненними людьми українська культура точно буде жити, і розвиватись.

" " " "