НА ЗАХИСТ ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ

290

Вони першими йдуть вперед. Люди доброї волі, яку не зламати і не знищити. 14 березня Україна відзначає день Добровольця. День тих, хто за покликом серця встав на захист Батьківщини. Людей, які гордо називаються добровольцями відзначили грамотами Хмельницької обласної ради.

Саме в цей день, у 2014 році, на полігон у Нових Петрівцях прибули пів тисячі добровольців, які і сформували перший батальйон. Десятки тисяч бажаючих обороняти країну вишикувались у черги під територіальними центрами комплектування і на початку війни 2022-го. Вони, на перший погляд звичайні українці, встали багатомільйонним військом пліч-о-пліч із військовими аби покласти край зазіханням росії на все українське.

Українські добровольці не тільки зупиняють навали російських військових, вони дають гідну відсіч та проводять успішні контрнаступи. Вони стали прикладом мужності, братерства та єднання.

Перемога та мир в українських домівках, ось головна мета кожного військового. Сили для боротьби додають вдячні українці, заради яких військові жертвують найціннішим- своїм життям.

За здоров’я та життя військових моляться всі. Адже саме вони наша надія на перемогу.  Саме вони зараз виборюють багаторічні українські традиції, аби наші нащадки мали можливість бути вільними у своїй державі та розмовляти українською мовою.

Війна згуртувала тих, для кого любов до Батьківщини не просто слова, а життя. Сьогодні, завтра і ще сотні років українці будуть пам’ятати подвиг кожного військового, які боролись за мирне українське небо.

" " " "