НАРОД НЕ МОВЧИТЬ

385

Жителя сіл Данюки, Хоминці та Чабани взялись вирішувати сільські проблеми. Ставки – перше що їх турбує. Кажуть, за їх станом орендар не слідкує, а дітям та дорослим забороняє не тільки ловити рибу, а й купатися

Голова Гвардійської тергромади Іван Возборський каже, орендарі виконують всі зобов’язання, які передбачені у договорі. Про такі заборони не чув.

Турбує жителів сіл і стан дорожнього покриття. Кажуть, дороги давно потребують ремонту, а є  й такі, де після дрібного дощу швидка просто не доїде.

Голова громади пояснює, дороги у селах щороку підсипаються, і цей рік не виняток.

Причиною хвилювань для мешканців також є приміщення школи, що вже не функціонує. У діях місцевої влади люди бачать намагання зруйнувати освітній заклад.

Саме для того аби підтримувати приміщення у належному стані і зупинити процес розрухи його і будуть здавати в оренду — апелюють у Гвардійській громаді.

Просто неба селяни провели зібрання та створили ініціативну групу. Кажуть, попри всі пояснення будуть і далі вимагати перевірки всіх договорів оренди.

Місцеві жителі сподіваються на конструктивний діалог, тому і створили ініціативну групу, одне із завдань якої налагодження співпраці із керівниками Гвардійської громади.

" " " "