НАСЛІДКИ ВОРОЖОЇ АТАКИ

191

Область оговтується від атаки. Вранці, 15 лютого, російські літаки Ту95 мс запустили крилаті ракети по Україні били також іскандерами та С-300. Вже за деякий час в області пролунали вибухи. Внаслідок атаки постраждало дві громади, є травмовані. У одній були наші журналісти.

Про вранішню тривогу розповів пенсіонер Василь. Уламки ракети впали поруч із його будинком, прямо на дах 85-ти річної сусідки.

Почувши вибух мешканці вулиці дякували Богу, що живі, кажуть, швидко побігли рятувати сусідку. Витягували  її просто через вікно, адже вихід був завалений, а дах палав.

На місці події швидко прибули відповідні служби. Пенсіонерку доправили у обласну лікарню. За словами доньки, зараз мати знаходиться під апаратом ШВЛ.

Допомагати з відновленням домівки та пошкоджених будівель поруч буде громада.

Постраждала від російської атаки і Красилівська громада. За словами голови Ніли Островської, внаслідок терористичного акту, пошкодження зазнали об’єкти цивільної інфраструктури.

Загалом, під час вранішньої повітряної тривоги, вибухи пролунали у Львові, Дніпрі, Київщині, Полтавщині, Миколаївщині та Запоріжжі. Сили ППО знищили 13 з 26 запущених ракет.

" " " "