НЕДЕРЖАВНЕ СТРАХУВАННЯ ТА НАКОПИЧУВАЛЬНА СИСТЕМА

151

У Хмельницькому відбувся семінар, де консультанти розповіли ази фінансового планування. Адже держава не в змозі повноцінно забезпечити усіх громадян дешевими кредитами на житло чи  повноцінним безоплатним лікуванням.

Хмельниччина займає перше місце за кількістю придбаних соціальних програм. Система  фінансової підтримки запрацювала в 2001 році. За її допомогою можна отримати виплати і від нещасних випадків, на освіту, заробити прибуток та стати повноцінним та незалежним членом команди.

За кордоном досить популярна накопичувальна система не лише для пенсій, а й для подорожей та навчання. А найкращим подарунком для підлітка є грошовий сертифікат. Ціну грошей та способи їх накопичення відтепер  українським дітям викладатимуть і в школі, адже Міністерство освіти вводить в навчальну програму предмет «Фінансова грамотність».

Під час війни та нестабільності кожен переживає про те, як подбати про своїх рідних та заробити гроші для базових потреб.

Для тих, хто вагається, фінансові консультанти запрошують у команду та переконують – для нерішучих є покрокове навчання та психологічний супровід.

" " " "