ОДЯГ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

369

Шити білизну, футболки і в’язати шкарпетки для внутрішньо переміщених осіб,  хмельницькі підприємства розпочали наприкінці червня. Гроші на це виділив уряд США. У такий спосіб вони мали замовлення, а люди, котрі конче потребують допомоги – нові речі.

700 комплектів чоловічої та жіночої білизни, а також 350 дитячих футболок передали  Староушицькій громаді. Від початку активних бойових дій тут знайшли прихисток  понад тисячу вимушено переміщених осіб.

Юрій з дружиною Альоною до активних бойових дій проживали у Броварах на Київщині. Займалися туристичним бізнесом.

Переглянути плани змусило довготривале вторгнення окупантів. Подружжя переїжджає до Гораївки Староушицької громади до друга.

А згодом у Гораївці вирішують залишитися. Сюди ж перенесли туристичну діяльність. Організовують велотури для туристів мальовничими місцями Хмельниччини.

Історія Юрія і Альони швидше виняток із правил. Багато українців поспіхом залишали свої домівки. На новому місці не завжди вдається знайти заробіток. Тож вдячні за будь-яку допомогу.

У липні першу партію білизни та шкарпеток передали для 4 громад Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Вінницької областей. Днями ще трьом громадам на Львівщині, Івано-Франківщини та Хмельниччині.

" " " "