ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН В УМОВАХ ВІЙНИ

206

Настає холод, а з ним наближається і опалювальний сезон. Хмельницькі котельні активно готують до подачі тепла у квартири міста.

Вартість тепла для хмельничан залишиться незмінною. Попри можливі негаразди міські служби обіцяють постачати тепло у квартири за чітко визначеними параметрами – не нижче 18 градусів за цельсієм

Останні новин про обстріли окупантами об’єктів енергетичної інфраструктури не аби як насторожили українців. Та навіть до такого сценарію у місті готові, адже ще на початку війни подбали про закупівлю генераторних станцій. А, нещодавно з міського бюджету виділили додаткових 8 мільйонів гривень на закупівлю 133-ьох дизельних генераторів для подальшої їх передачі у котельні.

Хмельничани кажуть, попри обіцянки комунальників, все ж планують, запастись обігрівачами, або ж дістати з далекої полиці наявні.

Подбали місцеві посадовці й про економію блакитного палива, для цього деякі об’єкти охорони здоров’я перевели на альтернативні різновиди опалення. Тепло у квартири подадуть з погіршенням погодніх умов.

" " " "