Отруєння працівників не підтверджено: що відомо про інцидент на хмельницькому підприємстві

9 липня, неприємний інцидент трапився у Хмельницькій філії ТОВ "СЕ Борднетце-Україна", яке виготовляє модулі до автомобілів

690

Так, близько 18 години, стало відомо, що під час роботи кільком працівницям стало зле.  Четверо з них доставили до міської лікарні Хмельницького. Там жінкам надали медичну допомогу. Як повідомляють на підприємстві, працівниць у задовільному стані відпустили додому ще ввечері того ж дня. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі подробиці справи. Також відкрито кримінальне провадження через порушення вимог законодавства про охорону праці ( ч. 1 ст. 271 КК України).

Адміністрація підприємства, на офіційній сторінці у соцмережі, прокоментувала цю прикру ситуацію, зазначивши, що на виробництві не використовують хімічні речовини, які можуть загрожувати здоров’ю працівників. Також зауважують, що в усіх чотирьох працівниць, яких забрали до лікарні, підвищився артеріальний тиск і вже ввечері їх відпустили додому. У лікарні було зроблено аналіз крові, який не підтвердив отруєння хімічними речовинами.

Нагадаємо, що на хмельницькому підприємстві отруїлися люди

 

" " " "