ПАТРІОТИ ТЕОФІПОЛЬСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ

186

Щоранок для 311-ти здобувачів освіти Теофіпольського професійного аграрно-промислового ліцею розпочинається однаково – піднесено-патріотично. Ранкове шикування було ініціативою самих учнів, а педагогічний колектив ліцею підтримав їх в цьому.

О 9 ранку разом з усією Україною вшановують хвилиною мовчання пам’ять загиблих під час російсько-української війни. Після чого в ліцеї розпочинається освітній процес. В аудиторіях здобувачі освіти опановують теоретичні знання майбутньої професії, а практику на полігоні та виробничих майстернях. Кухарі – кондитери Теофіпольського ліцею готують чергову порцію смаколиків для наших Захисників і захисниць.

Медове печиво смачне і довго зберігається, – каже майстриня виробничого навчання Наталя Гладинюк. Також у них додають прянощі. Для захисників випікають кекси, булочки. Всього від початку повномасштабного вторгнення кухарі-кондитери Теофіпольського професійно аграрно-промислового ліцею виготовили до тонни смаколиків.

У ліцеї готують електрогазозварювальників, слюсарів з ремонту сільськогосподарських машин, трактористів, водіїв. Професії, які вкрай важливі зараз і будуть ще більш затребувані при відбудові країни після перемоги.

Чергову порцію смаколиків виготовлені здобувачами освіти професійного аграрно-промислового ліцею вже незабаром доправлять на передову Теофіпольські волонтери. З Богом і ЗСУ – до Перемоги!

" " " "