ПЕРШІ З ЧЕСТЮ

370

Вечір пам’яті полеглих прикордонників. З нагоди 30 ти річчя Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького у театрі імені Старицького вшанували полеглих охоронців рубежів.

Незважаючи на війну прикордонна академія продовжує готувати незламних охоронців рубежів. Щороку, завдяки знанням викладачів, та наполегливості курсантів зелених беретів все більшає. Та цього року особливу увагу в навчанні курсантів приділили вогневій підготовці.

Отримати головний атрибут прикордонника-  зелений берет та стати на захист українських рубежів готується Владислав. Спочатку курсант навчався у Сумах. Через постійні обстріли міста навчальний заклад релокувався на Хмельниччину. Та бажання стати прикордонником у Владислава не зникло, а тільки зросло.

Кожен військовий герой сьогодення, який ризикує та віддає життя заради мирного українського неба, тож ми повинні пам’ятати про подвиг кожного, наголосила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

За період повномасштабного вторгнення своє життя за Україну віддали понад 70 прикордонників. Та найцінніше військові віддали не просто так, і вже зовсім незабаром на українській землі запанує такий довгоочікуваний мир та перемога.

" " " "