ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ОБЛАСТІ

220

У Хмельницькому відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад. Серед питань на обговоренні – підготовка до нового навчального року, розвиток медичної галузі та енергетичного потенціалу. В області триває робота по зміцненню матеріально-технічної бази комунальних закладів.

У громад на дискусійних майданчиках такого формату завжди виникає чимало питань. Адже у форматі онлайн – зв’язку під час засідання конгресу перебували представники профільних міністерств. В Славутській громаді  вкотре наголошують забезпечити виконання норм чинного законодавства, які гарантують отримання в повному обсязі соціально-економічної компенсації ризиків населення, що проживає в зоні спостереження.

Перед початком опалювального сезону в громадах впроваджують програму енергоефективності. Область потребує 15 когенераційних установок, частину з них Хмельниччина отримає найближчим часом.

Щоразу під час проведення засідання конгресу регіональних влад громади озвучують нагальні питання, які можна обговорити на подібних дискусійних майданчиках.

" " " "