ПІДСУМКИ ПОЇЗДКИ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕЛЕГАЦІЇ У ВАШИНГТОН

268

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк у складі української делегації взяла участь у Українському тижні, що проходить у Вашингтоні. Голова обласної ради відвідала низку важливих подій. Зокрема, зустрічі із сенаторами та іншими впливовими політиками. Також важливою подією став українсько-американський інвестиційний форум, який об’єднав близько 300 учасників. Це міжнародні інвестори, урядовці, власники бізнесу з України та США. Знаковою подією стало проведення національного молитовного сніданку

Молитовний сніданок щорічно об’єднує у спільній молитві найвище керівництво держави –президента, конгресменів, впливових політиків.

У серці американської столиці захід поєднав релігійних діячів, волонтерів. УСІ СПІЛЬНО МОЛИЛИСЬ ЗА МИР ТА ПЕРЕМОГУ.

Український тиждень у Вашингтоні – безперечно найважливіша подія. Адже Україна заручилась підтримкою впливових політиків та волонтерів. А спільна молитва додає віри та сили у подальшій боротьбі проти ворога.

Завершальним етапом українського тижня у Вашингтоні став гала-вечір «Разом до перемоги». Ветерани, діти загиблих воїнів та американська спільнота зібрались разом аби вкотре нагадати – щодня ворог калічить та вбиває мирне населення.

За підсумками поїздки Віолета Лабазюк у складі української делегації провела багато зустрічей з конгресменами та сенаторами. Голова обласної ради разом із закордонними партнерами України налагодила співпрацю із залученням фінансового ресурсу та військової підтримки. Під час підсумкового зібрання, наголосила, зокрема, на важливості української присутності в США. “Ми повинні постійно нагадувати про війну в Україні, про те, що гине цивільне населення, діти, військові. Про те, що допомога нам потрібна «на вчора» – зазначила Віолета Лабазюк.

" " " "