Підтоплення та повалені дерева꞉ Хмельниччину продовжувала атакувати негода

Минула доба була нелегкою для жителів області, адже дощ та вітер не припинялися

571

Негода не лише наробила збитків хмельничанам, а й додала роботи надзвичайникам. Протягом минулої доби вони здійснювали виїзди аби прибрати повалені дерева та викачати воду з підтоплених будинків.

Вітер поламав чимало дерев. В обласному центрі їх розпилювали та прибирали з проїжджих частин вулиць Грибоєдова, Перемоги, Західно-Окружної. Тричі падав бурелом і на Львівському шосе. Крім того, на цій же вулиці дерево впало на дах перукарні, а на Західно-Окружній гілля повалилося на електропроводи,таким чином, не лише припинивши подачу струму, до домівок деяких містян, а й  перекрило рух транспорту.

Негода також повалила дерева і поблизу села Голозубинці та на вулиці Ізяславській, що у Старокостянтинові.

Однак не обійшлося лише поваленими деревами.  В обласному центрі затопило кілька вулиць та речовий ринок. Протягом  21 липня, працівники ДСНС тричі відкачували воду. Насамперед працювали на вулиці Вокзальній, де затопило велику територію дороги, що становило загрозу подальшого підтоплення приватних домоволодінь. Рятувальники відкачали близько 750 куб. м води з дороги та дворів.

Значно більше підтопило житловий багатоповерховий будинок, що розташований на вулиці Кооперативна. Крім того, воду відкачували і з колодязя, що знаходиться поблизу житлового будинку , який розташований на вулиці Лісова.

Хочеться сподіватися, що погода стабілізується і не завдаватиме прикрощів хмельничанам.

Нагадаємо, що внаслідок негоди населені пункти області були без електропостачання

" " " "