ПІДТРИМКА МЕДИКІВ

252

Широкий спектр вкрай необхідних медичних матеріалів прибув від західних партнерів на Хмельниччину. Партію гуманітарної допомоги передали волонтери гуманітарного штабу при Хмельницькій обласній раді одному із медзакладів Теофіпольської громади.

 

Значну кількість медикаментів отримав центр ПМСД, що у Теофіполі. Як зазначає головна лікарка, наявність необхідних речей значно полегшить роботу медпрацівників.

Медикиня додає, за останній місяць у громаді збільшилось число хворих на Ковід – 19. До слова, саме засобами захисту від респіраторної недуги будуть користуватись медпрацівники.

Також у центрі проводять вакцинацію місцевого населення. Медсестра кабінету щеплень каже, удень приходять більше 20-ти осіб, серед них є і діти.

Сьогодні Хмельниччина стала домівкою для більш як ста тисяч вимушених переселенців. Тому у громад, де вони проживають,  зростає необхідність і у побутових речах, і продуктах, і засобах гігієни, і тих же медикаментах. У гуманітарному штабі, що діє при обласній раді кажуть, що постійно моніторять ситуацію і гуманітарна підтримка громад – є одним із важливих аспектів їх діяльності.

" " " "