ПІДТРИМКА ТА ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

361

Так про лікування у обласному серцево-судинному центрі розповідає Юрій Володимирович. Позаду у нього успішне оперативне втручання, попереду – тривала реабілітація. До слова, нещодавно у серцево-судинний центр доправили багатофункціональні сучасні ліжка, які й зроблять період лікування та реабілітації комфортним.

Перебувають у стаціонарі центру не тільки жителі області, а й гості. З Миколаєва із серцевою хворобою прибула й пані Ольга. Жінка каже, хоч і перебуває в лікарні та відчуває себе як вдома.

Хвилювання та стреси викликані страшними подіями сьогодення негативно впливають на людей із серцевими хворобами. Це помітно відчули працівники серцево-судинного центу, адже кількість госпіталізованих щодня зростає.

Щодня у стінах закладу проводиться близько 15 оперативних втручань. Тож велика потреба є в розхідному матеріалі. Відтак, разом із ліжками у центр доправили чималу кількість стерильних комплектів білизни. Гуманітарну допомогу заклад отримав завдяки плідній співпраці голови обласної ради Віолети Лабазюк із американської організацію August Mission.

На цьому співпраця Америки та Хмельниччини не зупиняється. Волонтери запевняють, допомога буде надаватися доти, доки у цьому буде потреба.

" " " "