ПІДТРИМКА ТИХ ХТО ПОСТРАЖДАВ ВІД ВІЙНИ

269

Кілька місяців тому у магазинах АТБ розпочався благодійний проект з технологією доповненої реальності «Байти». Кошти вирученні із цього проекту направляють на модернізацію медичних закладів, котрі займаються лікуванням та реабілітацією  постраждалими від війни українських дітей.

До дитячої лікарні Святого Миколая у Львові Тьому привезли близько двох місяців тому із Харкова. Тоді легше було сказати, що у цього хлопчика залишилось неушкодженим після вибуху касетного снаряду. Із такою важкою політравмою 10-річна дитина не те що не ходила – малий навіть не міг самостійно сісти.

Тьома місяць був у реанімації, ще майже місяць займається з реабілітологами. Це відділення у лікарні зараз особливо запотребоване. Бо сюди з усієї України щотижня привозять дітей, постраждалих від війни. Тож співіпраця із корпорацією АТБ виявилася як ніколи – на часі.

Від початку загальнонаціонального благодійного проєкту з технологією доповненої реальності «Брайти» минув перший місяць. Корпорація «АТБ» реалізувала проект у співпраці з NTI Loyalty та за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Так хочуть зібрали кошти на лікування поранених дітей у Національному реабілітаційному центрі «Незламні» в лікарні Святого Миколая Першого медоб’єднання Львова.

Лише за серпень у магазинах «АТБ» вдалося зібрати 20 мільйонів гривень. Три мільйони з них підуть на реконструкцію реабілітаційного відділення дитячої лікарні. Капітально відремонтують 250 квадратних метрів приміщення. За решту 17 мільйонів гривень придбають надсучасне обладнання. Проте, це лише початок. Благодійний проєкт з технологією доповненої реальності «Брайти» триватиме й надалі.

" " " "