ПІДТРИМКА ВІЙСЬКОВИХ ТА РОДИН ПОЛЕГЛИХ ЗАХИСНИКІВ

381

Понад сотня питань та 31 депутат у залі засідань. Сесія міської ради в останній день тижня та другий день літа була продуктивно-монотонна. На засіданні присутні заслухали інформацію від керівника райуправління поліції. У воєнний час наше місто зберігає низькі показники злочинності. Проте активно працюють шахраї – виманюють банківські дані потенційних жертв. Тож поліціянти вкотре закликають бути обережними.

Міська рада стабільно підтримує військових – на їхні потреби уже спрямували понад  150 мільйонів гривень.

У Хмельницькій громаді досі ліквідовують наслідки обстрілів 13 травня. На це спрямували 6 мільйонів гривень. Усе це для відшкодування ремонтів у приватних оселях. Значно постраждали і заклади освіти. Їх теж мають відремонтувати за літо.

На сесії депутати внесли зміни до програми «Родини героїв», яка на три роки фінансування матиме 144 мільйони гривень. Діти загиблих героїв у час літніх канікул поїдуть на оздоровлення за кошт Хмельницької громади.

Депутати проголосували за звернення до Прем’єр – міністра Дениса Шмигаля. Усе –через не відшкодовану державою різницю у тарифах. Через це підготовка до наступного опалювального сезону під загрозою. Адже держава боргує Хмельницьктеплокомуненерго понад 325 мільйонів гривень.

" " " "