ПІДТРИМКА ВПО

378

1400 наборів для переселенців. Працівники гуманітарного штабу при Хмельницькій обласній раді підготували продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово, або ж на постійній основі оселились в нашій області.

12 тон продуктів для наборів надійшли до штабу у рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Хмельницькою обласною радою та релігійною організацією Церква Ісуса Христа святих останніх днів США. З перших місяців повномасштабного вторгнення організація допомагає українцям. Своїх обертів у 2023 році зменшувати не планує.

Для подальшої співпраці та з метою підтримки внутрішньо переміщених осіб в область завітали представники американського благодійного фонду August Mission. Організація підтримує Україну одягом, медикаментами, медичним обладнанням, продуктами харчування, засобами гігієни. До слова, в рамках хмельницько- американської співраці незабаром на Хмельниччину планується доставка дороговартісного медичного обладнання, загальна сума якого 4 мільйони доларів

Потужна та плідна співпраця області та американських благодійників відбувається завдяки візиту голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк до США.

На цьому співпраця США та Хмельницької області не закінчується. Попереду у партнерів чимало завдань.

" " " "