ПОДАРУНКИ ВІД СУПЕРГЕРОЇВ

284

З Берліну до Хмельницького. 6-го жовтня німецькі волонтери привезли гуманітарну допомогу. Доставили вантаж до обласної дитячої лікарні. Працівники та пацієнти медзакладу отримали продукти, дитяче харчування, засоби гігієни та медичне устаткування.

Самі ж волонтери кажуть, налагодили контакти із українськими громадськими організаціями, їм і привезли гумдопомогу. Зібрати увесь вантаж допомагали друзі.

Аби візит Анні та Дірка запам’ятався малечі надовго, гості проводять шоу супергероїв. Анні розповіла, із коханим напередодні побували в одній із дитячих лікарень Львова. Для дітлахів вони підготували багато розваг.

Аби відчути себе теж супергероєм, дітям пропонують побувати за кермом “суперкару”. А ще Анні та Дірк дозволяють малечі посидіти на капоті старого Ленд Роверу. Саме цією автівкою берлінці проїзхали тисячі кілометрів.

У самому Хмельницькому берлінці пробули лише кілька годин. За цей час встигли розвантажити речі для лікарні та відвідали малечу у палатах. Хоч іноземці не знають української, та це не завадило їм поспілкуватись із маленькими пацієнтами.  Директорка лікарні вважає, у складний час підтримка від іноземних партнерів є надзвичайно важливою.

Далі у волонтерів попереду довга дорога до Харкова. Вони передадуть їжу, медикаменти та спальні матраци українським військовим. Та все ж обіцяють наступного місяця повернутись до Хмельницького і подарувати малечі шоу справжніх супергероїв.

" " " "