ПОДЯКУВАТИ НАДЗВИЧАЙНИКАМ

170

Коли з вибухівкою на «Ти». От вже декілька років службу у піротехнічному загоні несе Сергій Косар. Донецьк, Харків, Чернігів, Київ і це ще не вся географія поїздок Сергія. Та щоразу для мужнього рятувальника вибухівка це виклик до якого потрібно ретельно підготуватися.

Робота Сергія, як і всіх тут присутніх, важка та небезпечна. Тож напередодні Дня конституції тут, у одній із пожежно-рятувальних частин, керівництво зібрало рятувальників, аби відзначити грамотами та подяками за щоденну та невтомну працю.

Попри важкість роботи рятувальники щодня прокидаються та продовжують виконувати свій обов’язок. І війна їх не зламала, а лише загартувала.

Щодня надзвичайників чекає безліч несподіванок з початком повномасштабного вторгнення небезпеки стали в рази серйозніші. Так, під час прильоту російського дрону шахеду 27 лютого 2023 року постраждала Марина Готко, яка в той час перебувала на місці події.

Засукавши рукави та взявши до рук обладнання рятувальники йдуть у бій з вогнем, ліквідовувати наслідки ризикуючи власним життям. Попри важкість роботи надзвичайники стоять до кінця, аж доки небезпека не відійде.

Бути справжнім рятувальником – надзвичайником можуть лише люди, душа яких палає від бажання допомагати. Саме такою, розповідає Анастасія є саме вона.

Українські надзвичайники без перебільшень Герої, які роблять велику справу та допомагають людям не тільки під час пожежі. Вони рятують людей на суші та воді, на висоті та з заблокованих автівок через дтп. Надзвичайнки- це ще один привід пишатись українськими чоловіками та жінками.

Окрім грамот та подяк надзвичайники отримали ключі від спецмашин та дрон-розвідник, аби оперативніше виявляти надзвичайні ситуації та ліквідувати їх.

" " " "