Полонський суд – під охороною

903

Відтепер Полонський районний суд під надійним захистом спеціальної служби. 10 червня храм Феміди взяли під охорону співробітники теруправління. Вони присягнули на вірність та одразу заступили на службу.

Вартові Феміди, які цього дня заступили на охорону будинку правосуддя в урочистій атмосфері присягають самовіддано виконувати свої обов’язки.

Голова суду отримує пам’ятну табличку, яка нагадуватиме про цей день.

Полонський райсуд став 19 храмом Феміди, який охороняють співробітники теруправління. На черзі ще шість. Командування запевняє, безпеку боронитимуть фахівці своєї справи, які пройшли стажування.

Цього дня «новобранцям» провели інструктаж та нагадали головне їхнє призначення, завжди і за будь-яких умов залишатися на варті правосуддя.

У Полонському районному суді більшість працівників – це жінки, які часто засиджуються  на роботі. Тож  із новими членами колективу уже познайомилися. На них покладають великі надії.

Служба судової охорони готує фахівців, які спроможні у повній мірі захищати правосуддя. І сьогодні вони продемонстрували готовність до забезпечення надійної охорони Полонського суду. Під охороною Служби вже перебувають 530 об’єктів правосуддя в усіх областях України.

" " " "