ПОПРИ АТАКИ ВОРОГА ТА НЕСТАБІЛЬНІСТЬ АГРАРІЇ ПРОДОВЖУЮТЬ ВИРОЩУВАТИ ВРОЖАЙ. ДЕНЬ ПОЛЯ У СУТКІВЦЯХ

266

Поле на Ярмолинеччині стало місцем дискусій, нових вражень та демонстрації новинок. Компанія VITAGRO PARTNER організували день поля для своїх друзів та потенційних клієнтів. Адже де, як не під відкритим небом ,говорити про добрі врожаї. Фермери кажуть, навіть досвідченим хліборобам весь час потрібно вдосконалювати знання.

Разом із аграріями, розвивається і компанія. Саме тому VITAGRO PARTNER пропонує сорти та засоби захисту не лише найефективніші, а й економічно вигідні. Що у непрості часи війни особливо необхідно.

Відтак, у компанії особливу увагу приділяють кожному клієнту. VITAGRO PARTNER пропонує агровиробникам перевірені сорти насіння. Адже війна, економічна блокада,зміна клімату – усе це змушує землеробів шукати нові рішення.

Аграрії кажуть – цьогоріч очікують непоганих врожаїв. На своїх гектарах вирощують найбільш поширені найменування культур.

На демонстраційних полях селекційні компанії представили найкращі зернових. Усі вони – перевірені та вже зарекомендували себе компактними сортами з відмінними характеристиками.

Навіть попри виклики, компанія VITAGRO PARTNER знаходить шляхи для розвитку та інвестицій. І це – головна риса лідера агроринку.

Наші хлібороби  роблять усе можливе, аби Україна була з хлібом. Попри несприятливі погодні умови та затоплені поля півдня, суттєво вартість борщового набору не зміниться.

Компанія VITAGRO PARTNER своєю повсякденною роботою доводить – аграрний фронт не менше важливий. Саме тому тут розвивають потенціал та готуються до зміцнення позицій на ринку у мирній Україні.

" " " "