ПОСВІДЧЕННЯ ПО-НОВОМУ

1587

Теорія та практика, як дві окремі частини. Вже 6 місяців діє новий порядок отримання водійського посвідчення. Якщо раніше одна та інша частини були, одним цілим то з 24 липня ці процеси розмежовані.

Для того щоб отримати посвідчення водія тепер потрібно вивчити правила дорожнього руху, скласти теоретичний іспит, здійснити 20 виїздів з інструктором автошколи, та один виїзд з інспектором сервісного центру.

Серед нововведень з’явилась також можливість обрати іншу автошколу для подальшого навчання. Таку зміну підтримують навіть самі працівники водійських закладів освіти.

Прийом адміністраторів сервісних центрів відбувається у два способи – як онлайн, через головний сервісний центр, так і запис в електронній черзі, яка знаходиться безпосередньо у приміщенні терцентру МВС. В разі не складання того чи іншого іспиту майбутній водій має додаткові спроби аби випробувати свої знання.

Варто також пам’ятати, якщо ваш вибір впаде на автоматичну коробку передач, то керувати автомобілем із механічною ви вже не зможете, адже у посвідченні буде стояти відповідна мітка. Щодня бажаючих отримати посвідчення водія є більше сотні. А з 24 липня посвідчення за новим алгоритмом отримали понад 42 тисячі громадян.

" " " "