ПОСВЯТА В СТУДЕНТИ

239

На Хмельниччині помітно зріс попит на економічні спеціальності. Про це повідомили в Хмельницькому університеті економіки і підприємництва. Порівняно з минулим роком кількість студентів там побільшало на 25 відсотків. Серед популярних професій – менеджери, фінансисти та бухгалтера.

Близько 9 сотень студентів сядуть за парти у Хмельницькому коледжі та університеті економіки і підприємництва. З них майже – двісті першокурсників.

В актовій залі Університету економіки і підприємництва по –домашньому тепло, але без особливих помпезностей, – в країні війна. Батьки, студентство, викладацький склад, дякують ЗСУ за можливість розпочати навчальний рік. Хвилиною мовчання вшановують пам’ять загиблих в російсько-українській війні. Для першокурсників розпочинається новий етап у житті. Традиційно великий попит був на економічні спеціальності, – кажуть в університеті. У коледж набрали три повноцінних групи менеджерів, фінансистів та бухгалтерів.

Охочих навчатися у цьому навчальному закладі щороку збільшується. Тут намагаються створити усі умови, щоб дати студентам якісну освіту.

Студенти кажуть, – готові багато працювати, щоб опанувати омріяну професію. А викладачі Хмельницького Університету економіки і підприємництва допомогти їм у цьому.

" " " "