ПОВЕРНІТЬ ГЕРОЇВ ДОДОМУ

349

Поверніть героїв додому. В 45-те у Хмельницькому відбулась марина акція «Поверніть героїв додому». Дружини, матері, родичі та просто друзі полонених оборонців вийшли на головну вулицю міста, аби нагадати про обов’язок повернути захисників.

Рідного сина от вже 8 місяців з полону чекає пані Анжела. Мати оборонця розповідає, у полон син потрапив під Херсоном, перед тим побував у  найгарячіших точках. Зв’язку із 22-річним захисником немає.

Свого «Вогника» на страшній війні втратила Надія. Важку втрату чоловіка, азовця Богдана Демчука з позивним «Вогник» жінка не приймає досі. Зараз родина Демчуків очікує з полону брата Богдана – Олега Демчука.

Традиційно, щоп’ятниці о 12 00 матері, дружини, родичі та просто друзі полоненних оборонців зустрічаються біля Дитячого світу, аби нагадати усім ціну нашої свободи.

Акція Поверніть героїв додому відбулась у Хмельницькому вже 45 разів. Та волонтери ставлять перед собою вищі цілі – нагадати міжнародній спільноті про полонених. Тому в суботу та неділю волонтери проведуть акцію Поверніть героїв додому у польському Любліні.

" " " "