ПРИГОДА ТРИВАЄ

593

Стартували незабутні 7 днів. У оздоровчому таборі національно-патріотичного виховання Eko Life Збруч розпочалась 6 зміна. На тижневий відпочинок у табір поселились діти українських захисників та захисниць із Розсошанської громади.

Зі звичаями, правилами та усіма розвагами діти вже ознайомились. Кажуть, у кожному куточку табору знаходять для себе щось цікаве.

Дітей тут поділили на 5 загонів, згідно вікової категорії. Для кожного придумали оригінальні та патріотичні назви.

Вже другий рік поспіль Eko Life Збруч збирає на відпочинок усіх дітей військовослужбовців Хмельницької області у рамках проекту «Поділля мрій» від благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч». А  можливість на відпочинок, для усіх українських дітей, щодня виборюють наші мужні захисники.

Щоразу дбаючи про щасливе майбутнє дітей захисники підставляють своє життя під кулі. Так і сталось з татом Дани. Пішовши добровольцем на фронт батько отримав важкі поранення, тепер перебуває у госпіталі. За батьком дівчина дуже сумує

Та попри важку ситуацію життя продовжується, і українська перемога буде вже зовсім незабаром. Тож усі присутні побажали дітям гарного, незабутнього відпочинку, і пообіцяли продовжувати працювати над оздоровленням молодого покоління.

Майже пів тисячі дітей вже оздоровились та відпочили у Eko Life Збруч. Ще 75 діточок отримують океан позитивних емоцій просто зараз.

" " " "