РЕСУРСНИЙ ПРОСТІР У ШКОЛІ

222

Третій ресурсний простір відкрили у Хмельницькому. Раніше подібні кімнати відкривали у ЗОШ № 21, ЗОШ № 22. Тепер до сучасних тенденцій в освіті долучилась школа № 25. Благодійний фонд «Карітас» вперше презентував подібний простір у грудні минулого року.

Тепер близько 1800 дітей, їхніх батьків та педколектив навчального закладу отримуватимуть кваліфіковану допомогу від психологів та соціальних працівників.

Стресостійкість, згуртованість, взаємодія – усе це результати , які вже  можна спостерігати в інших навчальних закладах, де впроваджено проект. Крім міста Хмельницького ще три ресурсних простори працюють у громадах. Психологи допомагають впоратись із стресом та віднайти гармонію в родині. До кожного шукають індивідуальний підхід.

Програма емоційної підтримки та професійного зростання уже дає результати – в ній взяли участь близько 200 батьків та 100 педагогів та 5 тисяч учнів.

Благодійни фонд «Карітас» реалізує проект «Стійкість та розвиток» у трьох областях: Хмельницькій, Тернопільській та Одеській.

" " " "