«РОДИННА КУЛІНАРІЯ»

162

До державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» завітали учасники проєкту «ТатоХаб. Хмельницький». Діти разом із батьками на професійному обладнанні готували картоплю з топінгом, гарбузові кекси, апельсиновий лимонад  та північноамериканський салат “Цезар”, з українськими нотками. Викладачі – майстри виробничого навчання – поділилися своїми знаннями, навичками та кулінарними секретами.

Всеукраїнський проєкт «ТатоХаб» допомагає батькам стати кращими. Це відповідальне батьківство, протидія домашньому насиллю, гендерна рівність, коли тато повноцінно долучається до виховання у родині. Фахівці «ТатоХабу» спільно з партнерами організовують різноманітні заходи для українських родин.

Відволікти дітей від ґаджетів та спільно приготувати корисну страву. А ще популяризувати регіональну Подільську кухню, об’єднати родину, провести разом час.

Захід відбувся в рамках святкування “Дня сім’ї”. На нього запросили хмельничан та гостей міста, яким не байдужі сімейні цінності, обговорити питання здорового харчування і приготувати спільно страви.

Участь у майстеркласі «Родинна кулінарія» взяли дванадцять родин.

Подібні заходи згуртовують та допомагають родинам цікаво провести разом час, – зізнаються учасники заходу. Що приготували під час майстеркласу спробували на смак та мали змогу пригостити своїх близьких та друзів.

" " " "