СЕЗОННИЙ ОДЯГ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

216

Гуманітарний штаб при Хмельницькій обласній раді продовжує працювати. З приходом тепла, вимушені переселенці приходять за вбранням по сезону. Чи вистачає літніх речей і на, що є попит?

Пані Аліна обирає одяг для своєї трирічної доньки. В гуманітарний штаб при Хмельницькій обласній раді, приходить не часто, приблизно раз на сезон. Нині вже за літніми речами.

Саме на літнє вбрання, кажуть у Гуманітарному штабі, нині найбільший попит. Напередодні від благодійників отримали новеньку партію одягу для малечі – сарафани та капелюшки.

Саме завдяки численній допомозі благодійників речей вистачає на всіх охочих, – кажуть в Гуманітарному штабі. Зокрема, вже більше року регулярно доставляють гумдопомогу волонтери “Української команди”. Цього разу серед іншого для малечі привезли солодкі подарунки від французьких партнерів – фруктові пюре.

І хоч літніх речей поки, що вистачає, проте сезон лише розпочався, – кажуть в гуманітарному штабі. До того ж завжди залишається потреба у постільній білизні, посуді, дитячих іграшках та книгах.

Благодійники кажуть, якщо в обласному центрі вимушені переселенці мають широкий вибір речей та продуктів, то у віддалених громадах з гумдопомогою дещо складніше. Тож закликають місцевих владу звертатися за поміччю. Так, минулого тижня вантажі поїхали на Старосинявщину та Волочищину. Нині відправляються у Нову Ушицю.

" " " "