ШАНС НА ПОВНОЦІННЕ ЖИТТЯ

510

Перевірити спадковість та виявити порушення в організмі. На 2000 людей трапляється 1 випадок орфанних захворювань, та якщо знайти хворобу вчасно, та розпочати терапію, то соціалізація не змусить довго чекати. У виявленні таких недуг допоможе лікар генетик. Завдяки сучасним методам, які використовуються у генетиці, лікарі обласної дитячої лікарні можуть передбачити понад 20 найрізноманітніших захворювань, тим самим подарувавши дитині шанс на повноцінне життя.

Виявити генетичне захворювання у дитячі лікарні можна у новонароджених, або ж недоношених малюків. Дітки із генетичними порушеннями потрапляють у реанімаційне відділення, де лікарі розпочинають детальне обстеження, огляд, з призначення подальшого лікування. Зараз у закладі  малюків не багато, та за їх життя борються всі медичні працівники.

Підтримуючу терапію малюк може отримувати навіть ще не народившись, тоді шанси на покращення стану дитини вищі. Та лікарі радять, перед планування вагітності обов’язково відвідати генетика, аби вчасно дізнатися про наявні порушення, та почати лікування, або ж переконатися у гарному стані свого здоров’я.

" " " "